Alla inlägg under april 2009

Av keepintouch - 6 april 2009 18:26

Hej på er!

Jag som hade längtat efter en massa inlägg att läsa när jag kom hem från min semester. Men icke!! Hallå, skärpning! (En stor eloge till er som faktiskt skrivit)


Semester var hur som underbar! Kickade rumpa på det här värdelösa vädret vi har i Umeå. Dock så har jag nu drabbats av den obligatoriska komma hem förkylningen. Snor snor snor snor!

Har våren kommit till sthlm? Här snöar det... igen... Hur kom man på tanken " ja!! vi ska leva bland en massa snö, där det är mörkt halva året och kallt dessutom"? 


Idag var som första dagen på praktiken igen, dock utan att man inte hittar någonstans plus att alla vet vem man är. Men jag kände mig lite förvirrad i min roll igen. Fick sitta med på en löneöverläggning idag med bland annat en SSR-representant från sthlm. Kände direkt att jag verkligen har arbetsgivarsynsätt numera. Tänk att det ändå gick in tillslut? =)


Nu vill jag höra hur ni har det! Komigen!!

Puss/Julia

Av keepintouch - 4 april 2009 14:55

Vi är lite dåliga på att uppdatera här måste jag säga :)


Veckan har gått snabbt och ännu snabbare lär det gå veckan som kommer. Jag jobbar bara till onsdag, sen är vi lediga..woho :D Upp till byn och fira påsk!


Veckan har bestått av möten och arbete med mitt projekt om ledarskap på distans. Ska intervjua 6 personer till den. Har även börjat lite på utredningsuppgiften..Fick lite panik i fredags hur jag ska hinna med allt..haha ;) Men det kommer nog gå bra..Har ett tredje projekt oxå, men får se om jag hinner med det, de får nog ligga på is ett tag ännu!


Ida har åkt upp till Kalix i helgen, så jag sover ensam för första gången sen vi kom hit, lite konstligt känns det..Men skönt oxå med lite ensamtid! Inte för att jag tycker man hinner med så mycket annat under veckorna än jobba, laga mat, en prom och sen sova..haha..


Nää, om man kanske skulle göra nåt vettigt.


Ha det bra mina vänner!

Av keepintouch - 3 april 2009 14:30

Roligt att läsa att ni har det bra på praktiken:) Fortsätt jobba på i samma stil, ni är så duktiga!

Själv praktiserar jag och min man;) just nu på att fixa vårt hem inför den kommande lillen, har lärt mig att det kallas för att man "boar" (alltså fixar, målar, inreder osv.) för att det ska vara så fint som möjligt inför barnets ankomst. Säkert inte bara fint utan praktiskt också! Jag känner bara att nu ska var sak ha sin plats, inget skräp får ligga och damma:) In med det nya och ut med det gamla! Ni kommer att förstå när ni själva är där:) Dröj inte för länge bara! "Hannes" vill ju ha kompisar;)

Annars har jag inget nytt att rapportera från Björkarnas stad förutom att våren verkar dröja:( just nu snöar det!

Litet rim:


Pissiga april varför gör du inte som jag vill

och låter din sol lysa

så att vi ute kan vara och mysa:)


Sköt om er tjejor! Kramen från frun


Av keepintouch - 1 april 2009 22:29

Hej alla!! Hur går det för er där ute? Jag trivs skit bra och börjar verkligen känna mig inne i det hela trots att det för min del bara gått fyra dagar på kontoret =D Är fortfarande lite mjuk start för min del man har fått gjort en del intressanta grejer som varit på kundsamtal ang en "svår" situation med anställd, lagt upp kravprofil, lärt mig affärssystemet etc... Allt är sååå skoj! Gud vad kul det är att praktiskt få använda det vi lärt oss och faktiskt se att vi kan göra bedömningar inom vissa områden... Jag är så mycket mer praktiskt lagd av mig än teoretiskt! Har dock inte vant mig vid tidiga mornar så det blir lätt mycket stress på morgonen men det vänjer man sig vid ;) Så av den anledningen ska jag sussa nu så att man är pigg inför imorgon!


Natti natt/ Mari

Ovido - Quiz & Flashcards